فرم ارتباط مستقیم با کارشناسان ما
فهرست مطالب
مشاوره جهت تولید گرانول و کامپاند، کمک رسان شما برای راه اندازی خط تولید مواد پلیمری خواهد بود. گرانول ها و کامپاند ها، مواد پلیمری خاصی هستند که از ضایعات پلاستیکی و مواد نو پتروشیمی ساخته می شوند. این مواد به دستگاه ها و خطوط تولید مخصوص نیاز دارند. در ادامه روش های تولید این مواد پلیمری و بهترین سیستم های تولیدی آن ها را معرفی می کنیم.
مشاوره جهت تولید گرانول و کامپاند
امروزه تبدیل ضایعات پلاستیک به گرانول و کامپاند، بسیار سود آور است. گرانول و کامپاند از کاربردی ترین مواد پلیمری هستند. این مواد به صورت دانه های کوچک پلاستیکی تولید می شوند. سپس با ذوب کردن آن ها و تزریق به قالب ها، می توان محصولات جدیدی را تولید کرد. در حقیقت مواد اصلی برای تولید گرانول و کامپاند، ضایعات پلاستیکی و مواد نو پتروشیمی هستند.
درباره گرانول بازیافتی بیشتر بدانید
این فرایند ساده موجب شده تا بسیاری از افراد به تولید گرانول و کامپاند روی بیاورند. اما برای تولید این مواد پلیمری، نیاز به تخصص و مهارت است. به همین دلیل قبل از آغاز فرایند تولید باید با افراد متخصص مشورت کنید. البته آشنایی با روش های تولید گرانول و کامپاند نیز اهمیت بسیاری دارد. در ادامه با روش های تولید این مواد پلیمری آشنا می شوید. همچنین می توانید برای دریافت مشاوره جهت تولید گرانول و کامپاند، با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
تولید انواع گرانول
تولید گرانول در صنایع ایران به دو صورت انجام می گیرد. روش اول، تولید گرانول به صورت رشته ای است. در این روش ابتدا ضایعات پلاستیکی و یا مواد نو پتروشیمی را به صورت رشته ای در می آورند. سپس این رشته ها را در دمای معین ذوب می کنند. رشته ها وارد قسمتی به نام استخر آب خواهند شد. در مرحله بعدی باید گرانول های رشته ای را به ابعاد کوچک تبدیل کنید. به همین دلیل از دستگاهی به نام آسیاب استفاده می شود. این دستگاه گرانول ها را خرد کرده و آن ها را خشک می کند.
این روش با عنوان روش رشته ای شناخته می شود که حاصل آن، گرانول های خرده پلاستیکی هستند. در روش دیگر، ضایعات پلاستیکی و یا مواد نو پترشیمی ابتدا ذوب خواهند شد. سپس توسط دستگاه های مخصوصی به حالت تکه تکه در می آیند. تکه های گرانول به لوله هایی به نام مکنده هدایت می شوند. این لوله ها وظیفه خشک کردن گرانول ها را دارند. این روش اغلب در صنایع پتروشیمی مورد استفاده قرار می گیرد.
تولید کامپاند
کامپاند ها در واقع زیر مجموعه ای از گرانول ها هستند. این مواد از ترکیب چند نوع پلیمر ساخته می شوند. البته برای تولید آن ها به برخی مواد افزودنی نیز احتیاج دارید. روش تولید کامپاند شباهت چشمگیری به روش تولید گرانول دارد. در مرحله اول باید پلیمر پایه را به همراه مواد افزودنی در دستگاه به نام اکسترودر قرار داد.
این دستگاه با اعمال دمای مناسب، پلیمر ها را ذوب می کند. پلیمر های ذوب شده به منظور سرد شدن وارد دستگاه دیگری می شوند. این دستگاه خنک کننده، دمای پلیمر ها را کاهش می دهد. در نهایت ماده تولید شده به دستگاه خردکن هدایت شده و در ابعاد مختلف برش داده می شود.
روش های تولید گرانول و کامپاند
روش های گفته شده، ساده ترین روش های تولید کامپاند و گرانول هستند. اگر بخواهید به صورت تخصصی در زمینه تولید گرانول و کامپاند فعالیت کنید، باید با سیستم های تولیدی آشنا شوید. یکی از این سیستم ها، سیستم برش رینگ آبی است. در این سیستم، مواد مذاب پس از خرد شدن وارد محفظه ای می شوند که در آب قرار دارد. این مواد با چرخیدن در این محفظه، سرد خواهند شد. این سیستم برای تولید گرانول های عدسی شکل و کامپاند پلی اتیلن مناسب است.
از دیگر سیستم های تولید می توان به سیستم زیر آبی اشاره کرد. در این سیستم، مواد مذاب به طور مستقیم وارد آب می شوند. سپس با تیغه هایی که در زیر آب قرار دارند، برخورد کرده و خرد خواهند شد. این سیستم بازدهی بالایی دارد، اما بسیار گران قیمت است. در حال حاضر سیستم برش رشته ای و دستگاه اکسترودر، بهترین انتخاب برای تولید گرانول و کامپاند هستند.
نتیجه گیری
بهره مندی از دوره های مشاوره جهت تولید گرانول و کامپاند، راهکاری نوین برای سودآوری است. با این که تولید کامپاند و گرانول در ابتدا ساده به نظر می رسد، اما نیاز به تخصص دارد. از این جهت توصیه می شود که قبل از راه اندازی کارخانه تولیدی مواد پلیمری، با متخصصان با تجربه ما مشورت کنید.