پلی پروپیلن بازیافتی در صنایع مختلف کاربرد ها فراوانی دارد. پلی پروپیلن در واقع یک پلاستیک پلیمری است. این ماده عضوی از خانواده پلی الفین ( نرم کننده پلی پروپیلن) است که این پلیمرها از آلکن ها تولید شده اند. این ماده از آن جایی که دارای خواص فیزیکی بسیاری می باشد همه کاره است. مقاومت بالا آن در برابر حلال های شیمیایی باعث جلب توجه بسیاری از صنایع شده است. دلیل اصلی کاربرد گسترده این ماده ساختار های مولکولی مختلف آن می باشد. با پلی پروپیلن بازیافتی می توان محصولات بسیاری مانند مبلمان، لوله ها، جعبه، قوطی ها رنگ، چوب کامپوزیت، گلدان ها گیاهی و کالاها ورزشی را تولید کرد. بازیافت این ماده باعث می شود تا یکی از همه کاره ترین پلیمرها در صنعت پلاستیک عمر طولانی داشته باشد. با استفاده از بازیافت مکانیکی، ضایعات پلی پروپیلن را جدا کرده و سپس برای آن که تمیز شود آن را می شویند.

 برای آن که اندازه ذرات ماده کوچک شود. آن ها را آسیاب و خرد کرده و سپس به وسیله گرما و فرآیند پردازش مجدد آماده استفاده در صنایع گوناگون می کنند.

پلی پروپیلن بازیافتی

پلی پروپیلن بازیافتی چیست؟

پروپیلن بازیافتی به عنوان یکی از برترین و رایج ترین ترموپلاستیک ها جهان است. کاربرد ها آن شامل طیف گسترده ‌ای از بسته بندی های پلاستیکی، الیاف، منسوجات، قطعات پلاستیکی ماشین آلات و تجهیزات دیگر می باشد. در واقع این ترموپلاستیک یک کریستال سفت و سخت است. که در سال ۱۹۵۱ برای اولین بار پلیمریزه شد. اما اکنون با فرآیند هایی که بر روی آن صورت گرفته است در بسیاری از کاربرد ها خانگی و صنعتی می توان از آن استفاده کرد. در حالی که این ماده به عنوان محبوب ترین ماده بسته بندی پلاستیکی در جهان شناخته می ‌شود اما فقط یک درصد از آن را در کل جهان بازیافت می کنند.

 

تماس با ما جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت

 

 این به این معنی است که بیشتر پلی پروپیلن به عنوان زباله دفن شده است که در حدود ۲۰ الی ۳۰ سال تجزیه خواهد شد. جدای از آن که تجزیه این ماده باعث تولید سرب و کادمیوم در محیط زیست می شود از طرفی سوزاندن آن نیز باعث آزاد شدن دوسم دیاکسین و وینیل کلرید خواهد شد. پس چه بهتر که برای جلوگیری از این موارد و صرفه جویی در هزینه ها این ماده را بازیافت کرد. بازیافت این ماده دارای پنج مرحله جمع کردن، مرتب کردن، تمیز کردن، فرآیند پردازش مجدد و در نهایت تولید محصول جدید می باشد.

کاربردهای پلی پروپیلن بازیافتی

 پلی پروپیلن بازیافتی چه کاربردهایی دارد؟

پلی پروپیلن بازیافتی کاربردهای زیادی دارد. از این پروپیلن در صنعت بسته بندی، تولید قطعات شفاف،صنعت پارچه و الیاف، صنعت خودروسازی و … استفاده می شود.

  • بسته بندی پلاستیکی شفاف از مهم ترین کاربرد هایی می باشد که این ماده پس از بازیافت دارد. مقاومت بالا پلی پروپیلن باعث می شود تا از آن در بسته بندی کالا ها مختلف استفاده کرد بدون آن که به کالا مورد نظر آسیبی وارد شود. همچنین انعطاف بالا پلی پروپیلن منجر شده است تا برای بسته بندی مواد غذایی نیز از این ماده بهره ببرند.
  • برای تولید قطعات شفاف پلاستیکی در ساخت محصولات خانگی از پلی پروپیلن بازیافتی استفاده می کنند.
  • بازیافت این ماده باعث می شود تا با هزینه کم بتوان از آن به طور گسترده ای در صنعت خودروسازی استفاده کرد. بسیاری از قطعات خودرو که برای تولید این وسیله ضروری می باشند. از پلی پروپیلن ساخته شده اند.
  • در صنعت الیاف و پارچه نیز می توانید ردی از کاربرد پلی پروپیلن را ببینید.
  • مقاومت این ماده در برابر مواد شیمیایی و باکتریایی بسیار بالا است که با توجه به این ویژگی از آن برای ساخت لوازم پزشکی استفاده می کنند.
  • به علاوه مقاومت این محصول در برابر کشش، گرما و خوردگی به قدری بالا است که می توان از آن برای طراحی و ساخت مخازن شیمیایی و اسیدی نیز بهره برد.

ویژگی های پلی پروپیلن بازیافتی

ویژگی های پلی پروپیلن بازیافتی

پلی پروپیلن بازیافتی ترموپلاستیک هایی هستند که به عنوان یک پلیمر همه کار شناخته شده است دارای خواص انعطاف پذیری بسیار بالایی می باشد. در مقایسه با سایر هم خانواده ها خود دارای چگالی سبک تری است. همچنین قابلیت انطباق این پلیمر باعث شده است تا در طیف وسیعی از صنایع مختلف کاربرد داشته باشد و به عنوان یک ماده محبوب شناخته شود. بنا به همین دلایل می باشد که به این ماده فولاد صنعت پلاستیک نیز می گویند. چرا که پلی پروپیلن با یک دستکاری ساده به مواد ها دیگری تبدیل شده که از آن با روش ها مختلفی می توان در موارد دیگر استفاده کرد. با اینکه این ماده از مواد شیمیایی سمی تشکیل شده است اما محصول نهایی که به عنوان پلی پروپیلن شناخته می شود کاملاً ایمن بوده و هیچ خطری ندارد.

 

تماس با ما جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت

 

 به همین دلیل است که می ‌توان از این گرانول های بازیافتی برای بسته بندی محصولات غذایی و لوازم پزشکی استفاده کرد. آن چه که این ماده را متمایز کرده قابلیت بازیافت آن است. یعنی زمانی که پلی پروپیلن را بازیافت کنند هیچگونه خطری ندارد و مجدداً می توان از آن استفاده کرد. این ماده به قدری قوی است که به راحتی در برابر پارگی و سایش مقاومت می کند.

موارد مصرف پلی پروپیلن بازیافتی

موارد مصرف پلی پروپیلن بازیافتی

پلی پروپیلن بازیافتی کاربردهای زیادی دارد در ادامه بیشتر در مورد موارد مصرف این پلی پروپیلن به عنوان قالب تزریق، در تولید الیاف، شیت بسته بندی و برای ساخت روکش محافظ بیشتر توضیح می دهیم.

قالب تزریق

پلی پروپیلن بازیافتی را برای ساخت انواع لوازم الکترونیکی، اسباب بازی، ساخت چمدان، لوازم خانگی و صنعت خودروسازی در دستگاه تزریق پلاستیک می ریزند. سپس بعد از ذوب، این ماده یعنی گرانول بازیافتی در کنار سایر ماده های دیگر وارد قالب تزریق شده که در نهایت محصول مورد نظر ساخته می شود.

تولید الیاف

از مهم ترین کاربرد هایی که پلی پروپیلن بازیافتی دارد این است که از آن برای تولید الیاف استفاده می کنند. زمانی که بخواهند در پشت فرش و زیلو الیاف قرار دهند از این گرانول های بازیافتی  برای این کار بهره می برند. همچنین این ماده به عنوان یک پارچه در لباس عایق سرما و گرما کاربرد دارد.

شیت بسته بندی

برای مواد غذایی گونه ای بسته بندی وجود دارد که آن ها را با حرارت درست می کنند. برای ساخت این شیت ها می توان از پلی پروپیلن که بازیافت شده است بهره برد.

برای ساخت روکش محافظ

نقطه ذوب پلی پروپیلن در مقایسه با سایر پلیمر ها دیگر به قدری بالا است که از آن به عنوان یک روکش و محافظ برای ساخت قطعات مختلف استفاده می کنند. مواد گوناگونی می باشند که می توان از آن ها به عنوان روکش استفاده کرد اما هیچ کدام از آن ها استحکام پلی پروپیلن را ندارند.

 

تماس با ما جهت مشاوره رایگان و استعلام قیمت

 

مزایا استفاده از پلی پروپیلن بازیافتی (گرانول های بازیافتی )

  • سازگاری خوب این ماده با فرآیند قالب گیری تزریقی باعث شده است. تا از آن برای تولید لایه ها بسیار نازک پلاستیک برای بسته بندی مواد غذایی و سایر محصولات دیگر استفاده کنند.
  • این ماده به راحتی می تواند حرکات پیچشی را تا اندازه ۳۶۰ درجه تحمل نماید. به همین دلیل مقاومت آن بسیار بالا بوده و با توجه به تولید ساده و کم هزینه ای که دارد در اکثر کشور ها مورد توجه صنایع مختلف می باشد.
  • چگالی سبک این ماده باعث شده است تا از آن به عنوان مواد اولیه کالا هایی که باید وزن پایینی داشته باشند استفاده کنند. به خصوص در صنعت خودروسازی برای تولید قطعاتی که لازم است برای طراحی ماشین سبک باشند.
  • پلی پروپیلن ضد آب است. به هیچ عنوان رطوبت و آب را جذب نمی کند. از طرفی دیگر چون دارای ویژگی نیمه کریستالی است در برابر پارگی و سایش کاملاً مقاوم است.
  • بزرگ ترین مزیتی که بازیافت پلی پروپیلن دارد این است که می توان مصرف منابع خام و محدود را تا حد زیادی کاهش داد. به همین دلیل است که بازیافت این ماده به عنوان یک گزینه مقرون به صرفه در نظر گرفته می شود.

خرید پلی پروپیلن بازیافتی

خرید پلی پروپیلن بازیافتی

اگر در صنایع پلاستیک مشغول به فعالیت هستید. بهترین ماده برای فرآیند تولید شما پلی پروپیلن است. که به شکل درستی توسط دستگاه ها تخصصی و حرفه ای بازیافت شده باشد. برای داشتن محیط زیستی سالم برای آینده فرزندان مان باید تا می توانیم در چرخه تولیدات خود از مواد بازیافتی بهره ببریم. پلی پروپیلن بازیافتی کارایی زیادی را در تولید محصولات مختلف دارد که از این جهت نیز باعث می شود تا در هزینه ها اولیه خود نیز صرفه جویی کنید. از تمامی این موارد که بگذریم شفافیت بالا، چگالی کم، مقاومت و استحکام بی نظیر در برابر کشش و گرما ویژگی هایی است که توجه هر تولید کننده ای را به خود جلب می کند. شرکت اپیک پلیمر زینلی با داشتن سابقه ۱۰ ساله در زمینه بازیافت پلی پروپیلن آماده خدمت به شما عزیزان است. اگر می خواهید برای تولید محصولات خود از این ماده استفاده کنید تنها کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید.

« سوالات متداول »

پلی پروپیلن بازیافتی چیست؟

پروپیلن بازیافتی به عنوان یکی از برترین و رایج ترین ترموپلاستیک ها جهان است. کاربرد ها آن شامل طیف گسترده ‌ای از بسته بندی های پلاستیکی، الیاف، منسوجات، قطعات پلاستیکی ماشین آلات و تجهیزات دیگر می باشد.

موارد مصرف پلی پروپیلن بازیافتی چیست؟

از پلی پروپیلن بازیافتی در تولید قالب تزریق، در تولید الیاف، شیت بسته بندی و برای ساخت روکش محافظ استفاده می شود.

پلیمر پلاست زینلی | Polymer Plast Zeinali

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *